Joker cup 2013

31.08.2013 21:00

sobota  - základní skupina:

Vikingové - IBK Rulla Mohelnice   3 : 0   ( Rotter, Lorenc, Polášek )

- Odehráli jsme dobrý zápas proti dobře hrajícímu soupeři, který se v dalších zápasech turnaje herně zlepšoval. Takže dobře, že jsme se s týmem z Mohelnice utkali hned na začátku :-) ( jen tak mimochodem jsme porazili budoucího vítěze turnaje ! :-)

Vikingové - Joker Jaroměř    0 : 1

- Tento zápas by se dal nazvat " jedna střela rozhodla zápas" . Hosté zahrávali trestný úder a střelou z první nedali Quickovi šanci. Sice jsme asi posledních 5 minut odehráli před brankou Jokeru, ale asi žádná naše střela neprošla až k brankáří natož aby skončila v bráně.

Vikingové - Broumov   3 : 0    ( Rotter, Lorenc, Krajčí )

- od první minuty byl zápas jasně v naší režii a jen díky dobře chytajícímu brankáři hostí nebylo skore vyšší

Vikingové - Valhalla   0 : 2

- Nepovedl se nám vstup do zápasu. První branku jsme inkasovali již ve druhé minutě po nedůrazu před brankou. Pak jsme sice měli několik slibných šancí, ale vše pochytal hostující brankář a při naší power play se podařilo Valhalle potvrdit výhru střelou do prázdné branky

Vikingové - Losers Nové Město n/M   4 : 0   ( Rotter, Lorenc, Polášek, Tadeáš )

- Matematika před posledním zápasem byla jasná. Prohra by naše učinkování na turnaji ukončila, ale remíza a výhra by nás poslala do nadstavbové části. Od první minuty jsme všechny síly vrhli do útoku a snažili se dát první branku. Výsledkem byla 2x trefená tyčka a netrefená zcela prázdná branka. Spadlo to tam až v polovině zápasu kdy Lorenc dorazil svou střelu za bezmocného brankáře hostí. Po této brance jsme byli lepším týmem a podařilo se nám ještě přidat 3 branky. Touto výhrou jsme si pojistili postup do dalších bojů turnaje, které nás čakaly v neděli.

neděle - nadstavbová část:

Vikingové - Rychnovek      1 : 2       ( Polášek )

- zápas jsme si prohráli opět po individuálních chybách po kterých jsme inkasovali a nedokázali jsme už utkání otočit

Vikingové - Joker Jaroměř jnr.  2 : 2    ( Rotter, Tadeáš )

- zajímavý zápas s juniorkou Jokeru, který nás prověřil hlavně fyzicky, poněvač Jokeři byli pořádní "letci". Nezačali jsme špatně, Tadeáš střílí z kruhu a balonek končí až v síti 1:0.  Odpověď bala rychlá. Chvilku na to rozehrávali Jokeři trestný úder na naší polovině, střela, kterou Quick vůbec nevidí a je to 1 : 1. Další branka opět v naší síti. Střela ze středu hřiště nad rameno našeho brankáře. Nakonec jsme urvali alespoň bod. Špigi při naší power play napřáhl na modré a trefuje Sharka do boty a balonek se odráží až brankáře hostí.

Vikingové - Tornados    0 : 1

- asi náš nejlepší zápas na turnaji. Na začátku jsme sice byli pod tlakem ze kterého Tornáda šli střelou Skrovného do vedení, ale pak jsme hru vyrovnali a možná jsme byli po zbytek zápasu i lepším týmem, ale všechny naše šance ( a nebylo jich málo ) pochytal bohužel brankář hostí. I tak jsme odcházeli ze zápasu s hlavou nahoru, poněvač takový výkon a předvedená hra z naší strany proti tak silnému soupeři jako jsou Tornáda se počítá :-)

 

Vikingové - Tuchlovice   0 : 1

- ani výhra v tomto zápase by nám nepomohla k postupu do vyřazovacích bojů. I přesto jsme chtěli vyhrát, ale bohužel. Opět tradiční scénář našich zápasu. Po naší chybě se soupeř dosává do vedení. Pak si vytváříme několik šancí, ale prostě ta nemohoucnost v proměňování šancí byla fáááááááááááááááákt velká a tak ani na třetí pokus dnes neuhrajem všechny body :-(

 

- sestava Vikingů na turnaji: ZEMAN snr. - HRBÁČ, ŠPIČAN, BUCHTA ( neděle ) KOPP, ZEMAN jnr., ROTTER, LORENC, JAREŠOVÁ, POLÁŠEK, KRAJČÍ, TADEÁŠ, MEDÁČEK ( sobota )

- celkově jsme na turnaji obsadili 11 místo z 16 týmů

- hodnocení turnaje: neodehráli jsme špatný turnaj, dá se řící, že v žádném zápase jsme nebyli horším týmem, vytvářeli jsme si šance, ale bohužel nám chyběl nějaký sniper, který by šance pravidelně proměňoval

 

kanadské bodování Vikingů v turnaji:

několik fotek z turnaje najdete ve fotogalerii