První prohra v přípravě

19.08.2012 22:08

Vikingové v nedělním vedru přijeli do Jaroměře kde má svoji domácí arénu borci FBC Černilov. Oba týmy nepřijely v nejsilnějším složení a i přes úmorné vedro se hrálo v docela dobrém tempu. V počátku zápasu byli Vikingové lepší a vedli 3:0. Pak ale Černilov hru vyrovnal a když se k tomu přidaly i některé chyby Vikingů, rázem Vikigové prohrávali 4:6! Hodně tomu přidala katastrofální tříminutovka, kdy Černilov 3x skóroval po hrubých chybách golmana jednou a dvakrát následoval gól po neobsazení hráče ve středu hřiště, vlivem kterého vzniklo přečíslení. Na tyto chyby si Vikingové musejí dávat pozor, protože v ligové soutěži by se jim to mohlo nevyplatit.Za stavu 8:8 minutu před koncem Černilov skoroval opět po chybě golmana Vikingů, když se mu míček zpoza branky překulil přes záda a útočník již neměl problém dát rozhodující gól, tedy bylo rozhodnuto a nic na tom nezměnila ani powerplay.

Nehledě na výsledek, šlo o poučný zápas, který odhalil některé problematické pasáže a to zejména v obranné činnosti týmu a zároveň ani golman tým tentokrát nepodržel.

Netřeba však dělat závěry z jednoho výsledkově nepovedeného utkání! Všechny odehrané zápasy snesly přísná měřítka a šlo o velmi vyrovnané boje, ve kterých Vikingové svoji kvalitu většinou prokázali a pokud se vyvarují jistých hluchých pasáží hry, bude to dobré!

 

Branky: Poldík 3, Patrik 2, Horst, Hanz, Shark

 

Sestava: Busman76 - Kánty24, Pepa21, Špigi33 - Hanz29, Horst67, Shark43, Patrik68, Poldík13, Doktor83