Oficiální tisková konference Hradeckých Vikingů před FLAHK 2014-2015

01.09.2014 19:21

- dnes od 18:43 středoafrického času se konala oficiální tisková konference Hradeckých Vikingů před další sezonou FLAHK 2014 - 2015

- konference se konala v hotelu VIKING ve švédském Stockholmu

- na konferenci dorazilo 43 novinářů z Evropy a 32 z Afriky

- za Vikingy byl přítomem kapitán, generální manažer a majitel klubu

 

slova generálního manažera Martina Zemana: 

Změny v kádru

Odchod máme jeden, hráč Košťál přestoupil do Černilova. Byla to v podstatě očekávaná událost, se kterou jsme si poradili angažováním Aleše Dyntara z týmu Loosers. Mimochodem právě s týmem Loosers jsme navázali přes léto zajímavou spolupráci, která se jistě projeví v kvalitě na obou stranách, jelikož máme vzájemnou dohodu v tom, že oba týmy se budou navzájem hráčsky doplňovat v případě potřeby. Za Vikingy už v týmu Loosers působil na několika turnajích golman Martin Zeman a naopak mezi Vikingy se v lize objevili Loosers Jindra Urban a Martin Čapek, kteří rozhodně svými výkony nezklamali, ba naopak. Zásadní zemětřesení se na soupisce Vikingů přes léto nestalo a ani k tomu nebyl nijaký důvod.

Trenér

Na start nové sezony jsme angažovali dokonce trenéra, kterým není nikdo jiný než opora našich zadních řad, Martin Špigi Špičan J . Špigiho bychom samozřejmě raději viděli na hrací ploše, nicméně v tuto chvíli je dočasně na marodce, tedy využijeme jeho zkušeností na trenérském postu J.

Cíle

Velice těžko hádat jak vůbec bude letošní soutěž pro Vikingy vypadat. Rozhodně nás čeká nejtěžší ročník soutěže a y samozřejmě chceme být úspěšným týmem. Ovšem liga se letos zase posouvá o level výše a to zejména díky věkově mladým týmům, které postoupily z jarní baráže ze druhé ligy. My Vikingové se už samozřejmě řadíme do věkově vyššího průměru soutěže, no nicméně síla a odhodlání sportovně se popasovat o mety nejvyšší v nás rozhodně je! Hlavním cílem ale zůstává jedno,…bavit se hrou a držet pohromadě tuhle prima partu!

 

slova kapitána týmu Lukáše Rottera:

- bohužel to zní naprosto a opravdu neuvěřitelně, tak za celou tiskovou konferenci ze sebe nevydal ani hlásku, zvuku či nějaké potraviny či tekutiny takže nám řekl úplné hovno, děkujeme :-)

 

slova majitele týmu Georga Gremlinse:

Saskaņā ar aptauju, piemēram, no STUBLĀJA/MARK aģentūras, gandrīz trešā daļa mājsaimniecību ir tikai finanšu rezerve uz nedēļu, uz mēnesi. "Katrs piecpadsmitais Bohēmijas un pat mazāk nekā nedēļu un 35 procenti iedzīvotāju ir divi līdz trīs mēneši. Tikai 29 procenti cilvēku turēs savus līdzekļus, lai segtu dzīvošanas izmaksas vairāk nekā ceturto daļu no gada, "teica mazā. vismaz tā ir summa katru mēnesi atdot četri no pieciem mājsaimniecībām. Problēmu apjomu ietaupījumu, saskaņā ar ekspertu, ir nepietiekams.

- jak jste jistě všichni poznali dle textu, majitel klubu Hradečtí Vikingové je Lotyš :-D

 

foto z tiskové konference: Dikembe Mutombo ( Pobřeží Slonoviny )