VIKINGS NEWS 29.3.2020

29.03.2020 14:14

čau Vikingové !

 

možná jsme mohli včera hrát semifinále FLAHK a teď jsme se mohli tešit na finále? Je to možné, ale ....... aktuální situace nepřeje nejenom sportu ale snad ničemu .............. musíme to nějak přečkat a doufat v pevné zdraví ................ možná se letošní ročník FLAHK ani nedohraje, uvidíme a pokud tomu opravdu tak bude tak příští rok budou Vikingové doufám  ještě silnější a snad,  potrápíme favorizované týmy ještě více než letos .........

 

ale už konec úvah a teď tradiční info co bylo - je a snad bude !

 

1. FLAHK

- v letošním ročníku jsme zkončili po základní části na parádním 6. místě což znamenalo postup do play off ( to byl náš předsezoní cíl ) Náš soupeř v prvním kole měl být tým Lavin. Sice jsme  Laviny dvakrát v základní části porazili, ale mohlo to být velice vyrovnané čtvrtfinále, které podle mého názoru nemělo favorita. Bohužel vzhledem k aktuální situaci play off ani neodstartovalo a kdo ví, zda se letošní sezony vůbec dohraje .......

- zatím je velice předběžný termín čtvrtfinále sobota 11.4.202, ale myslím, že je to nereálné .................

- sice se play off nehraje, ale individuální ceny byly virtuálně rozdány. Nejlepšího střelce nemáme, nejlepšího nahrávače nemáme, nejlepšího golmana nemáme, ale přeci jen na nás jedna trofej zbyla. Po pěti letech obhajujeme trofej pro NEJTRESTANĚJŠÍ TÝM ! 

- číslo na trofeji Vám napoví, kdo se o to naše prvenství nejvíce přičinil. Zase je třeba napsat, že vyhrát nejtrestanějšího hráče základní části , zároveň být nejlepším střelcem týmu ( 12golů ) a být sedmý nejlepší střelec celé ligy? na to mohu napsat jen jedno - NAPROSTO KOMPLEXNÍ HRÁČ ! :-) 

- uvidíme jak se bude situace kolem dohrání letošního ročníku FLAHK  vyvíjet, každopádně sledujte naše webovky kam budu psát aktuální novinky okolo letošního ročníku FLAHK

 

2. TRÉNINKY

- poslední  trénink byl plánován na středu 8.4.2020 - tento trénink zcela jistě nabude !

- další tréninky plánované nejsou,  jedině, že by nás některý tým požádal o "přátelák" dal  bych vám včas vědět ! 

- jak jsem psal již nahoře, sledujte naše webovky bude tam kdyžtak včas info ! 

 

3. NOVÉ LOGO + NOVÉ DRESY

- deset sezon a dost :-) tak dlouho jsme měli ve znaku hezkého, hodného a žlutě fousatého vikinga. Chtělo to změnu a ta nastala ...... Od příští sezony  budeme mít nové dresy a na hrudi nové a myslím velice povedené logo.

 

a proč právě takové logo ??? stárneme - proto lebka a soupeři si stále a stále stěžují, že sekáme tak proto ty sekery :-)

 

4. SOUPISKA

- soupiska na příští ročník určitě dozná několika změn 

- několik hráčů bude vyškrtnuto ať už ze zdravotních důvodů či z jejich nezájmu hrát 

- jediná, zatím potvrzená staro/nová posila pro příští ročník je Aleš Klemš, který se vrací do týmu

- další posily jsou v jednání až bude něco potvrzené bude to vše včas na webu

 

5. VIKINGS PUBS 2020

- Původně byl náš cyklopivní výlet plánován na první polovinu května, ale to asi vzhledem k situaci nedopadne, ale nebojte až se vše uklidní tak URČITĚ POJEDEME !

- sledujte web tam bude vše a včas napsáno !

 

to je vše ....................

 

LETS GO VIKINGS !

 

SLEDUJTE PRAVIDELNĚ WEB, BUDE VŠE A VČAS NAPSÁNO !

 

43shark